Huidige tijd in Belgiƫ: 00:18:37

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

: *
: *
:
:
:
:
: *
:
Verificatie:
9 plus 4  =   Geef het resultaat in
U kan na het versturen te allen tijde via deze link uw persoonlijke gegevens aanpassen en/of verwijderen die bewaard worden op onze website en dit in het kader van de nieuwe GDPR wetgeving. (25/05/2018)

 

 

Particulieren kunnen ook hun schadewagen door ons laten verkopen.

 

WIJ ZIJN STEEDS OP ZOEK NAAR SCHADEWAGENS, SCHADEAUTO’S, SCHADEMOTOREN,ONGEVALWAGENS UNFALLWAGENS SCHADEAUTOS VOITURES-ACCIDENTEES . HEBT U EEN ONGEVALWAGEN OF  SCHADEVOERTUIG TE KOOP? SCHADEAUTO VERKOPEN ONGEVALWAGEN VERKOPEN ONGEVALAUTO VERKOPEN KIJK DAN VLUG BIJ IN RUBRIEK WIJ KOPEN UW SCHADEWAGEN ONGEVALWAGEN .Damaged Cars For Sale

 

Open op afspraak

 

Contactpersoon:   Patrick Evers
Adres:   Senator A. Jeurissenlaan 1039
3520 Zonhoven, Limburg
België
Telefoon:   +32(0)11/81.38.61
GSM:   +32(0)475/65.43.38
E-mail:   acctrading@skynet.be

 

 

Juridische tekst

1. De voertuigen op deze website worden niet hersteld noch technisch gekeurd noch thuisgeleverd tenzij uitdrukkelijk en schriftelijk overeengekomen op de bestelbon.

2.Potentiële kopers van aangeboden voertuigen dienen zich voor de aankoop ter plaatse te vergewissen over de reële toestand van de voertuigen. Kopers die toch beslissen op afstand te kopen, en op basis van door deze website ter beschikking gestelde multimediabestanden, zoals afbeeldingen en/of filmfragmenten, kunnen zich achteraf niet beklagen dat de reële toestand van het voertuig afwijkt van deze op de multimediabestanden. In casu verborgen gebreken, schade of slijtage ontstaan door de impact van het ongeval of die reeds bestonden ervoor. Afwijkingen tussen de reële en de visuele toestand van het voertuig kunnen geen aanleiding geven tot enige vorm van compensatie, schadevergoeding noch de annulering van de verkoop.

3. De informatie op deze website is van algemene aard en uitsluitend gericht aan handelaars. Particulieren aanvaarden dat ook zij op eigen risicio aan handelaarsvoorwaarden kopen. Dwz. dat zij een voertuig zullen verwerven dat noch hersteld, noch technisch gekeurd, noch geleverd zal worden noch enige vorm van garantie zal genieten gelet op de gebreken aan overeenkomst met het origineel af fabriek en de lagere kostprijs waarin het risico op verborgen gebreken ingecalculeerd is. Alle voertuigen worden aldus verkocht zonder enige vorm van waarborgen dit voor alle zichtbare en onzichtbare schade en slijtage van welke aard ook. De informatie is niet aangepast aan persoonlijke of specifieke omstandigheden, en kan dus niet als een bindend persoonlijk, professioneel of juridisch advies aan de gebruiker worden beschouwd.

 

 

Blijf op de hoogte

Vul in onderstaand formulier je emailadres in en blijf op de hoogte van de nieuwste wagens die we in aanbieding hebben.

 

E-mail adres: