Contact

Huidige tijd in Belgiƫ: 09:38:50

Sinds 1994 is Autohandel Crashcars actief op de internationale markt in aan - en verkoop van schadewagens ongevalwagens schademotoren schadeauto's. Wij kopen onze voertuigen aan bij verzekeringsmaatschappijen, autodeskundigen, garages, leasingbedrijven, faling, bankbeslag of privé personen met eigen schade en verkopen deze schadeauto's, in de staat waarin zij zich bevinden, naar alle landen binnen en buiten Europa.
Wij spreken Nederlands, Frans, Engels, Duits en kunnen U verder helpen in advies met transport, transitplaten, exportdokumenten, verzekeringen...

Door onze nauwe contacten die we reeds van 1994 hebben opgebouwd kunnen wij U wekelijks verschillende jonge schadewagens, ongevalwagens, schademotoren en andere aanbieden.
Vindt U in onze stocklijst niet wat U zoekt? Zeg ons welke wagen U wenst en wij vinden hem voor U!
Crashcars, uw eerste keuze in aan - en verkoop van schadewagens, ongevalwagens, schademotoren !
Particulieren kunnen ook hun schadewagen door ons laten verkopen.
Mocht U omtrent een en ander vragen hebben aarzel dan niet ons te contacteren.

U kan na het versturen ten alle tijden via deze link uw persoonlijke gegevens aanpassen en/of verwijderen en dit in het kader van de nieuwe GDPR wetgeving.

WIJ ZIJN STEEDS OP ZOEK NAAR SCHADEWAGENS, SCHADEAUTO’S, SCHADEMOTOREN,ONGEVALWAGENS . HEBT U EEN ONGEVALWAGEN OF  SCHADEVOERTUIG TE KOOP? KIJK DAN VLUG BIJ IN RUBRIEK WIJ KOPEN UW SCHADEWAGEN ONGEVALWAGEN .

 

Open op afspraak

 

Contactpersoon:   Patrick Evers
Adres:   Senator A. Jeurissenlaan 1039/41
3520 Zonhoven, Limburg
België
Telefoon:   +32(0)11/81.38.61
GSM:   +32(0)475/65.43.38
Fax:   +32(0)11/81.15.17
E-mail:   info@crashcars.com

 

 

Juridische tekst

1. De voertuigen op deze website worden niet hersteld noch technisch gekeurd noch thuisgeleverd tenzij uitdrukkelijk en schriftelijk overeengekomen op de bestelbon.

2.Potentiële kopers van aangeboden voertuigen dienen zich voor de aankoop ter plaatse te vergewissen over de reële toestand van de voertuigen. Kopers die toch beslissen op afstand te kopen, en op basis van door deze website ter beschikking gestelde multimediabestanden, zoals afbeeldingen en/of filmfragmenten, kunnen zich achteraf niet beklagen dat de reële toestand van het voertuig afwijkt van deze op de multimediabestanden. In casu verborgen gebreken, schade of slijtage ontstaan door de impact van het ongeval of die reeds bestonden ervoor. Afwijkingen tussen de reële en de visuele toestand van het voertuig kunnen geen aanleiding geven tot enige vorm van compensatie, schadevergoeding noch de annulering van de verkoop.

3. De informatie op deze website is van algemene aard en uitsluitend gericht aan handelaars. Particulieren aanvaarden dat ook zij op eigen risicio aan handelaarsvoorwaarden kopen. Dwz. dat zij een voertuig zullen verwerven dat noch hersteld, noch technisch gekeurd, noch geleverd zal worden noch enige vorm van garantie zal genieten gelet op de gebreken aan overeenkomst met het origineel af fabriek en de lagere kostprijs waarin het risico op verborgen gebreken ingecalculeerd is. Alle voertuigen worden aldus verkocht zonder enige vorm van waarborgen dit voor alle zichtbare en onzichtbare schade en slijtage van welke aard ook. De informatie is niet aangepast aan persoonlijke of specifieke omstandigheden, en kan dus niet als een bindend persoonlijk, professioneel of juridisch advies aan de gebruiker worden beschouwd.

 

 

Blijf op de hoogte

Vul in onderstaand formulier je emailadres in en blijf op de hoogte van de nieuwste wagens die we in aanbieding hebben.

 

E-mail adres: