Contact

Huidige tijd in Belgiƫ: 11:35:12

Update CoVid-19

Ook binnen Crashcars bv zijn we aangedaan door de internationale impact van het huidige Coronavirus. Daarom nemen we als bedrijf enkele uitzonderlijke maar belangrijke beslissingen. 

 

Wij ontvangen t.e.m. zondag 05/04 geen extern bezoek meer op ons kantoor in Zonhoven gezien de noodzakelijke voorzorgsmaatregelen in België om verdere verspreiding van het COVID-19 virus in te perken.

 

Als bedrijf denken wij in de eerste plaats aan de gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers. 

 

Wij hebben op onze site uitgebreide foto's en video's staan ook is er de mogelijkheid om een detailvideo via Whatsapp op te vragen 

 

als u  beslist om tot aankoop over te gaan is er evt een mogelijkheid om het voertuig buiten in openlucht te bekijken  max 2 personen en met een afstand van 2 meter respecteerd ! ( VOERTUIGEN WORDEN NIET OPEN GEDAAN EN KUNNEN NIET AAN DE BINNENZIJDE BEKEKEN WORDEN EN DUS OOK PROEFRITTEN ZIJN UITGESLOTEN !)

 

Door dat onze burelen en toiletten niet toegankelijk zijn vragen wij u daarmee rekening te houden . Bij overeenkomst en ondertekening kan dit online gebeuren of u wacht even in uw voertuig.

 

Voor ophaling, wordt uw voertuig na betaling buiten onze terreinen klaargezet op afgesproken tijdstip.

 

Wij zijn er ons van bewust dat deze maatregelen voor koper en verkoper niet evident zijn maar aangezien deze zeer uitzonderlijke situatie volgen wij de verdere ontwikkeling op de voet. Wij brengen jullie zo snel mogelijk op de hoogte van eventuele veranderingen. 

 

Crashcars bv  moedigt iedereen aan om de nodige voorzorgsmaatregelen te respecteren. Wij hopen alvast dat jullie veilig en gezond zijn. Samen overwinnen dit!

 

That’s how we roll, together!   Evers Patrick Director

 

 

 

Sinds 1994 is Autohandel Crashcars actief op de internationale markt in aan - en verkoop van schadewagens ongevalwagens schademotoren schadeauto's. Wij kopen onze voertuigen aan bij verzekeringsmaatschappijen, autodeskundigen, garages, leasingbedrijven, faling, bankbeslag of privé personen met eigen schade en verkopen deze schadeauto's, in de staat waarin zij zich bevinden, naar alle landen binnen en buiten Europa.
Wij spreken Nederlands, Frans, Engels, Duits en kunnen U verder helpen in advies met transport, transitplaten, exportdokumenten, verzekeringen...

Door onze nauwe contacten die we reeds van 1994 hebben opgebouwd kunnen wij U wekelijks verschillende jonge schadewagens, ongevalwagens, schademotoren en andere aanbieden.
Vindt U in onze stocklijst niet wat U zoekt? Zeg ons welke wagen U wenst en wij vinden hem voor U!
Crashcars, uw eerste keuze in aan - en verkoop van schadewagens, ongevalwagens, schademotoren !
Particulieren kunnen ook hun schadewagen door ons laten verkopen.
Mocht U omtrent een en ander vragen hebben aarzel dan niet ons te contacteren.

U kan na het versturen ten alle tijden via deze link uw persoonlijke gegevens aanpassen en/of verwijderen en dit in het kader van de nieuwe GDPR wetgeving.

WIJ ZIJN STEEDS OP ZOEK NAAR SCHADEWAGENS, SCHADEAUTO’S, SCHADEMOTOREN,ONGEVALWAGENS . HEBT U EEN ONGEVALWAGEN OF  SCHADEVOERTUIG TE KOOP? KIJK DAN VLUG BIJ IN RUBRIEK WIJ KOPEN UW SCHADEWAGEN ONGEVALWAGEN .

 

Open op afspraak

 

Contactpersoon:   Patrick Evers
Adres:   Senator A. Jeurissenlaan 1039
3520 Zonhoven, Limburg
België
Telefoon:   +32(0)11/81.38.61
GSM:   +32(0)475/65.43.38
E-mail:   info@crashcars.com

 

 

Juridische tekst

1. De voertuigen op deze website worden niet hersteld noch technisch gekeurd noch thuisgeleverd tenzij uitdrukkelijk en schriftelijk overeengekomen op de bestelbon.

2.Potentiële kopers van aangeboden voertuigen dienen zich voor de aankoop ter plaatse te vergewissen over de reële toestand van de voertuigen. Kopers die toch beslissen op afstand te kopen, en op basis van door deze website ter beschikking gestelde multimediabestanden, zoals afbeeldingen en/of filmfragmenten, kunnen zich achteraf niet beklagen dat de reële toestand van het voertuig afwijkt van deze op de multimediabestanden. In casu verborgen gebreken, schade of slijtage ontstaan door de impact van het ongeval of die reeds bestonden ervoor. Afwijkingen tussen de reële en de visuele toestand van het voertuig kunnen geen aanleiding geven tot enige vorm van compensatie, schadevergoeding noch de annulering van de verkoop.

3. De informatie op deze website is van algemene aard en uitsluitend gericht aan handelaars. Particulieren aanvaarden dat ook zij op eigen risicio aan handelaarsvoorwaarden kopen. Dwz. dat zij een voertuig zullen verwerven dat noch hersteld, noch technisch gekeurd, noch geleverd zal worden noch enige vorm van garantie zal genieten gelet op de gebreken aan overeenkomst met het origineel af fabriek en de lagere kostprijs waarin het risico op verborgen gebreken ingecalculeerd is. Alle voertuigen worden aldus verkocht zonder enige vorm van waarborgen dit voor alle zichtbare en onzichtbare schade en slijtage van welke aard ook. De informatie is niet aangepast aan persoonlijke of specifieke omstandigheden, en kan dus niet als een bindend persoonlijk, professioneel of juridisch advies aan de gebruiker worden beschouwd.

 

 

Blijf op de hoogte

Vul in onderstaand formulier je emailadres in en blijf op de hoogte van de nieuwste wagens die we in aanbieding hebben.

 

E-mail adres: